Velkommen til Daftø-seminar 9.-11. september 2016

Som vanlig kommer vi til å kick-starte det musikalske året med et seminar på Daftø utenfor Strømstad i Sverige. Dette er en tradisjon i Bryn skoles musikkorps, og i år drar vi helgen 9.-11. september. Sett av helgen nå!

Daftø_Resepsjon

Daftø Resort legger fint til rette for at vi skal få en ekstra hyggelig opphold hvor vi kommer godt i gang med samspill, starter opp høstprosjektet og ikke minst overnatter på hytter sammen – dette er sosialt og artig! Det kommer til å bli en super helg med mange gode instruktører. Det blir mye spilling, men også tid til minigolf, quiz, kos og moro!

Stuga_Daftø

Sett av helga nå!

Oppstartsseminaret er for alle i juniorkorpset og hovedkorpset (det betyr også dere som nå frem til sommeren er i aspirantkorpset), og i utgangspunktet planlegger vi med at alle deltar. Det blir sendt ut et spørreskjema for hver enkelt musikant. Der må dere i første omgang svare på to spørsmål: Om musikanten IKKE skal være med, og om musikanten skal delta men IKKE skal reise med bussen.

sdr

sdr

Prisen for seminaret er kr 500,- per musikant, og denne dekker instruktørinnleie, transport, alle måltider i løpet av helgen samt et fritidsopplegg.

Dersom du har lyst å være med som voksen gruppeleder på Daftø-turen, kan du også si fra i spørreundersøkelsen.

Vil du lese mer om Daftø Resort nå, finner du informasjon her: http://dafto.se/sv

Program og detaljer kommer senere.

Da ønsker vi alle en riktig god sommertur til Kristiansand, en velfortjent sommerferie og velkommen tilbake til korpsaktiviteter i august!

Hilsen
Turkomiteen