Sommertur 2019

Fristen for påmelding til sommertur 2019 nærmer seg! Dessuten har styret diskutert seg frem til hva som skal gjelde for søsken i aspirantkorpset og andre søsken som eventuelt skal være med.

Fristen for påmelding til korpsets sommertur 2019 for Juniorkorpset og Hovedkorpset er 1. november. I den forbindelse vil vi legge inn en ekstra påminnelse om hva vi planlegger med:

Bryn Skoles musikkorps feirer 60-års jubileum i 2019.
Vi planlegger at årets sommertur for hovedkorpset og juniorkorpset går til Gardasjøen i Italia.
Her skal vi delta på korpsfestivalen «Music from the North».

Når reiser vi?
Planen er utreise onsdag 26. juni fra Gardermoen til Milano og hjem igjen mandag 1. juli.


Hvor skal vi bo?
Vi bor på leilighetshotellet Poiano de Garda som er utenfor Garda by. Her er det plass til flere personer i samme leilighet, det finnes basseng, spisesteder, parkanlegg m.m. på området.

Programmet

Vi legger opp til et både et sosialt og musikalt variert program – som vanlig! Det blir utflukt til den gamle byen Verona hvor har festivalopptreden på Piazza Bra og kanskje også i det gamle romerske amfiteateret. Det blir også et par andre konserter rundt Gardasjøen og mulighet til å treffe andre nordisk korps. Vi vil også planlegge besøk i fornøyelsesparken Gardaland, og avslutter som vanlig med en fantastisk korpsfest! Og innimellom blir det rikelig tid til både sol og bading, god italiensk is, pizza og kortspill på rommet!

Priser

 • Musikant 1: 2750 kr. Det inkluderer fullt program inkludert transport, 5 overnattinger og alle måltider.
 • Musikant 2 (og 3): 2250 kr (altså søskenmoderasjon på 500 kr)
 • Ledere: 2250 kr.
 • Pris per turist: 7690 kr.
 • De som ønsker å forlenge oppholdet i Italia etter endt korpstur får et fradrag for returbilletten på 500 kroner (for så å ordne hjemreisen på egen hånd!).
 • Det gis ikke andre fradrag utover det som er presisert ovenfor.
 • Påmelding er bindende.

Styret har bestemt følgende om småsøsken som ønsker å være med på tur:

 • Barn som er medlem i aspirantkorpset kan være med på tur, og betaler da det samme som første barn. Dette utløser heller ikke søskenmoderasjon for medlemmer av HK+JK. En familie med et barn i HK og et barn i AK betaler altså full musikantpris for begge to.
 • Barn i AK som er med på tur, må ha med turist eller på annen måte sørge for barnepass. Altså i tillegg til evt forelder som har lederansvar for tur, korps eller gruppe. En som er med som leder, kan ikke ha ansvaret for AK-medlem.
 • Det er tidligere innarbeidet at en forelder som hovedregel ikke skal være gruppeleder for eget barn, og det blir jo utvidet i denne sammenhengen med at de ikke kan være ansvarlig for AK-medlem.
 • Søsken som ikke er medlem av AK er turister.

 

NB! Frist for påmelding er 1. november