Sommertur 2015 – Guardamar del Segura!

Livet som korpsmusikant har mange tradisjoner i Bryn skoles musikkorps. En av tradisjonene er at Juniorkorpset og Hovedkorpset annenhvert år reiser på korpstur til utlandet om sommeren. Turene er både musikalske og sosiale. I løpet av de siste årene har korpset besøkt Skottland, Tsjekkia og Kroatia.

https://www.deltager.no/sommertur_2015_spania_23062015

Sommerturen 2015 blir ikke mindre spennende.
Da skal vi nemlig til Spania, og byen Guardamar del Segura!

Guardamar3     Guardamar2

Turen går over 6 dager, med avreise om kvelden tirsdag 23. juni og hjemkomst midt på dagen mandag 29. juni.

Vi flyr til Alicante hvor vi blir hentet i busser. Destinasjonen ligger ca 30 minutters busstur fra flyplassen. Der blir vi innlosjert på hotell som ligger ca 300 meter fra en 12 km lang sandstrand med finkornet sand. Vi spiser stort sett alle måltider på hotellet, og alle får variert og god mat under oppholdet.

Planen er at vi skal spille tre konserter. Den ene konserten blir sammen med et spansk kor og Nesøya skolekorps som er der samtidig som oss. I tillegg er det en rekke aktiviteter vi kan gjøre mens vi er der, så som tennis, strandvolleyball og beach-fotball – og kanskje et besøk på et marked for de som vil det. Og vi skal også ha nok fritid til å kose oss med sol og sjø!

Vi organiserer turen som en gruppereise, men hvis det er noen som ønsker å forlenge korpsturen med en ferie før eller etter, eller ønsker å reise helt på egenhånd er det også mulig. Men det må i så fall ordnes selv 🙂

Prisene for musikantene er som følger:

 • Reise tur/retur samt opphold: Kr 4.990,- per musikant.
 • Reise tur + opphold (retur ordnes på egenhånd): Kr 3.480,-.
 • Reise retur + opphold (tur ordnes på egenhånd): Kr 2.670,-.
 • Kun opphold (reise tur og retur ordnes på egenhånd): Kr 1.500,-.

Vi gir kr 500,- i søskenmoderasjon på prisene over dersom det er flere musikanter fra samme familie som skal reise (NB! Gjelder ikke ved påmelding til «Kun opphold»).

Vi er naturligvis avhengige av å ha med oss foreldre som ledere på turen. Uten ledere – ingen tur. Det å være leder medfører litt jobb og litt ansvar, så korpset sponser litt ekstra dem som tar på seg oppgaven. Priser for ledere er:

 • Reise tur/retur samt opphold: Kr 3.990,- per leder.
 • Reise tur + opphold (retur ordnes på egenhånd): Kr 2.480,-.
 • Reise retur + opphold (tur ordnes på egenhånd): Kr 1.670,-.
 • Kun opphold (reise tur og retur ordnes på egenhånd): Kr 1.500,-.

Det er selvfølgelig også mulig for andre familiemedlemmer å bli med som turist på turen og følge korpsets opplegg, men da kan ikke korpset sponse turen, så prisene blir som følger:

 • Reise tur/retur samt opphold: Kr 7.780,- per turist.
 • Reise tur + opphold (retur ordnes på egenhånd): Kr 6.270,-.
 • Reise retur + opphold (tur ordnes på egenhånd): Kr 5.460,-.
 • Kun opphold (reise tur og retur ordnes på egenhånd): Kr 3.950,-.

Påmeldingsfrist er 10. desember. Om noen dager vil vi legge ut en link for påmelding og samtidig betaling av et depositum på kr 1.000,- pr pers, uavhengig av reisealternativ. Vi trenger depositumet fordi vi allerede har reservert flyseter og hotellrom.

Vi kommer tilbake med mer detaljer om programmet, pakkelister, gruppeinndelinger og romfordelling når påmeldingene er klare og vi kommer litt nærmere avreisen.

Men vi er sikre på at dette kommer til å bli en knalltur, og håper så mange som mulig har anledning til å bli med!