Bli med på SFO-kurs i musikk

Oppstart
Torsdag 3. mars. Deretter torsdagene 10., 17. og 31. mars og 7. og 14. april.

Hvor og når
Hammerbakken-elevene: torsdager kl. 14-14.45
Bryn-elevene: torsdager kl. 15.15-16.

Mål med kurset
Vi ønsker å vise barna hvordan de selv kan lage lyder som blir til musikk og hvordan det er å spille og lage musikk sammen med andre. Vi ønsker å skape engasjement og begeistring slik at barna får musikkglede og mestringsfølelse.  Kurset vil legge stor vekt på bruk av rytmeinstrumenter, ved siden av stemmen og kroppen som redskap i sang og lek.
Barna får også lære litt om og prøve noen instrumenter, som klarinett, trompet, trombone, fløyte og kanskje horn?

For hvem?
Kurset er for alle som liker musikk i en eller annen form – musikk er universelt og noe alle kan lære. Vi tenker at dette primært vil passe for 2. og 3. trinn, men barn på 4. trinn som har lyst til å være med, får selvsagt også plass. Pedagogikken tilpasses gruppen.

Avslutningskonsert
Vi satser på å avslutte musikk-kurset med en liten konsert på SFO og en konsert for foreldrene sammen med korpset. Invitasjon til foreldrekonserten blir sendt ut.

Instruktør
Astri Kristine Løften fra Bodø holder kurset. Hun er utdannet fløytist og musikkpedagog. Astri har undervist i flere kulturskoler og korps, og har erfaring med å jobbe med både nybegynnere og erfarne, unge og voksne musikanter.

Påmelding
Skriv dere på liste på SFO, send e-post til hilde.krohg@gmail.com eller fyll ut Google-skjema under.

Påmeldingsfrist
Onsdag 17. februar