Påmelding til årets sommertur for HK og JK

Påmeldingskjema til sommerturen 2017 sendes ut i disse dager, og vi ber alle om å gå inn å melde seg på årets tur som går til Gdansk i Polen. En tidlig påmelding fra deg hjelper oss mye i planleggingen! Her følger noe nyttig informasjon om program og priser ved påmelding, samt mer informasjon om selve påmeldingsskjemaet.

Programmet:

Vi reiser om kvelden fredag 23 juni og kommer tilbake onsdag 28 juni. Det er flytur på ca 1,5 timer. Vi blir møtt av vår lokale guide og drar til hotellet som ligger litt utenfor sentrum av Gdansk. Her skal vi bo 5 netter, mest på 2 og 3-mannsrom. Det blir hyggelig!

I løpet av disse dagene får vi en guidet tur i Gdansk – kanskje får vi til konsert i gamlebyen? Vi planlegger også med en tur til Malbork slott som er et av de største middelalder slott i Europa – en liten konsert her for de mange som besøker slottet kan blir en flott opplevelse! Og så ønsker vi oss en tur til nabobyen Sopot som har lange sandstrender og Europas lengste trebrygge som stikker 511 meter ut i havet. Lurer på om det går an å marsjere her..?  Håper det er badetemperatur! Kanskje er det her «Eldrerådet» (som er de eldste i korpset) finner på en morsom aktivitet en kveld.

Uansett, programmet vi ender opp vil ha en god fordeling mellom konserter og fritid, sosiale – og kulturelle aktiviteter. Ikke minst står vi for mye av underholdningen selv på vår artige avslutningskveld!

Vi har en tur-leverandør – Eurotravel – som hjelper oss å arrangere et godt program som er tilpasset våre ønsker. Har du noen spesielle ønsker for turen, eller tips du vil dele med oss nå som vi planlegger programmet, så er det bare å ta kontakt med tur-komitéen.

Priser:

Korpset er i den heldige situasjonen at vi kan dekke en større andel av kostnadene ved sommerturen i år. Prisen inkluderer fly t/r, alle overnattinger, alle måltider og utflukter, samt kostnader tilknyttet konsertene. Kun lommepenger kommer i tillegg.

 • Prisen per musikant er satt til kr 2250,-
 • Det blir søskenmoderasjon – og prisen for søsken 2, 3 osv er kr 1500,-
 • Vi trenger som vanlig også noen voksne gruppeledere – her er prisen satt til kr 1000,-.

Vi ber deg betale ved påmelding til Bryn skoles musikkorps konto nr 1627.07.11212. Betalingen merkes med «Gdansk 2017 + NAVN».

Gruppeleder:

Melder du deg som gruppeleder, får du ansvar for en mindre gruppe av musikanter fra vi reiser til vi er tilbake. Det innebærer blant annet å ivareta musikantenes trygghet og sikkerhet, og ikke minst bidra til at alle får en flott tur! Før turen holder vi gruppeledermøte, og hver gruppeleder arrangerer også et treff med sine musikanter før turen. Gruppene settes opp av turkomiteen i samarbeid med korpslederne.

Turkomitéen vil ta kontakt med de som er interessert så snart vi vet hva behovet faktisk blir. Er det noe du lurer på før du melder din interesse for å være gruppeleder, ta kontakt med oss.

Vi vet også av erfaring at noen gjerne vil være turist på egen hånd på samme tid og sted som korpset, og selv organiserer dette! Det er veldig hyggelig med foreldre og øvrig familie som turister J – vi gjør dere kun oppmerksomme på vi ikke har mulighet til å organisere noe eget opplegg for turistene og at programmet og logistikken på turen for øvrig dimensjoneres i forhold til påmeldte musikanter og ledere.

Påmeldingsskjemaet:

Påmeldingskjema sendes ut via Styreweb til adressene som er registrert der. Ved påmelding gir du informasjon om:

 • Navn på musikant og hvor gammel man er når turen pågår
 • Korps (1 års JK, 2 års JK eller HK) og hvilket instrument man spiller
 • Om musikanten har badetillatelse og om musikanten er svømmedyktig
 • Evn allergier, sykdommer eller medisiner som det må tas hensyn til
 • Dersom du vet at du ikke kan være med på sommerturen 2017, så ber vi deg også om å fylle inn skjemaet, men da markere at du dessverre ikke kan være med.

En del av denne informasjonen har vi selvsagt i medlemsregisteret, men det letter arbeidet for turkomitéen dersom den også legges inn ved påmelding.

Sjekk dette allerede nå:

 • Har du gyldig pass for hele turen?
 • Har du gyldig Europeisk helsetrygdekort?
 • Har du gyldig reiseforsikring..? Vi forutsetter at hver enkelt som reiser har egen reiseforsikring. I tillegg har korpset forsikring gjennom NMF.

Vi gleder oss til tur
Reisekomiteen