Informasjon om turen til Beitostølen

Godt nytt år!

Og ettersom vi allerede er i januar 2015, er det ikke lenge til vi skal på korpstur/seminar til Beitostølen. Her finner dere følgende informasjon om turen: Program, pakkeliste, hyttefordeling, bussfordeling og prisliste for kjøp av kort i alpintbakken for de som har tenkt seg dit.

Det er for øvrig ikke noe «must» å kjøre alpint; det går bra med langrenn for de som ønsker det, og de som aller helst vil bade i basseng kan gjøre det. Og har man mest lyst til å ake på rumpeakebrett eller i plastpose – og ellers bare leke – ja så kan man det også.

Selv om det skal være både aktiviteter og sosialt, så er det musikken som er det viktigste. Forberedelsene til felleskonserten med Lommedalen skolekorps og Rykkinn & Gullhaug skolekorps og ikke minst Ole Edvard Antonsen er grunnen til at vi drar på denne turen, og det blir musikkøvelser både lørdag og søndag.

Merk at oppmøte er ikke ved Bryn skole denne gangen, men ved Bergerhallen. Oppmøte er kl 16:30 fredag, og vi forventer å ha musikantene tilbake ca kl 18:30 søndag.

Vi har med 12 voksne ledere i tillegg til dirigentene, så musikantene blir tatt godt vare på.

Dette blir en knall tur!

Beitostølen-2015-Program_v2

Beitostølen-2015-Pakkeliste

Beitostølen-2015-Hyttefordeling

Beitostølen-2015-Bussfordeling

Beitostølen – heispriser 2015