Hovedkorpset

Hovedkorpset (HK) består av omtrent 40 musikanter i alderen 11-19 år.

Korpset øver hver torsdag på Bryn skole.

Vi spiller variert musikk og musikantene er selv med på å forme konserter og velge ut reportoar. Om våren kan du ofte høre oss ute, da vi gjerne marsjerer en tur i nabolaget og spiller for det vi finner av publikum.

Vi liker å reise når vi har mulighet for det, og drar på tur hver sommer. Vi har blant annet spilt konsert på toppen av Kolsåstoppen, på Skibladnerbrygga på Gjøvik og i Arenaen i Verona.

Vi er med på konkurranser som Underholdningskampen og Distriktsmesterskapet, fordi vi syns det er spennende og lærerikt å få tilbakemeldinger på det vi gjør, samtidig som at det er gøy å møte andre korps.

Vi er opptatt av å ha et godt miljø på tvers av alder, og har i løpet av året små sosiale happeninger som påskefrokost og Halloweenøvelse.

Det er stor spilleglede i korpset vårt, noe som har medført at mange av de eldste også spiller i Asker og Bærum Ungdomskorps, og flere av våre videregående elever har valg å gå musikklinja på Rud.

StorEbandet

StorEbandet er et tilbud til musikantene fra 10.klasse og oppover, hvor de får litt større musikalske utfordringer. De som ønsker det kan også få prøvd seg på både improvisering og arrangering.

Dirigent

Astri Kristine Løften

Hovedkorpset er tilgjengelig for spilleoppdrag.

Siste saker om Hovedkorpset: