Høstseminar 2017

Korpsåret er i gang etter en velfortjent ferie. Og det betyr at det snart er tid for høstseminar. I år er seminaret lagt til helgen 15. – 17. september. Det er en forventning i korpset at alle musikantene deltar på dette seminaret, da det er viktig for oppkjøringen mot høstkonserten.

Det har jo vært tradisjon i noen år å legge dette seminaret til Daftø i Sverige, men i år var de dessverre fullbooket den aktuelle helgen, så da blir det i stedet Aarholt-tunet Gjestegård og Leirskole som får gleden av å oppleve våre fantastiske musikanter på tur.

Nytt av året er også at vi skal forsøke å få til et dagsbesøk av våre nye aspiranter, så de kan få et innblikk i en av de morsomme opplevelsene som følger med korpslivet i Bryn skoles musikkorps.

Vi sender ut en svært enkel spørreundersøkelse hvor vi ber dere bekrefte deltakelse eller om dere ikke har anledning til å delta.

Prisen for årets seminar er satt til kr 400,- per musikant, og dette dekker overnatting, transport, alle måltider under seminaret og topp instruktører.

Det blir mye spilling, men også tid til kos, gøy og moro!

Detaljer om seminaret kommer senere, men for planleggingens skyld kan dere regne med at avreise blir kl 17:00 fredag 15. september, og vi er tilbake på Bryn skole igjen ca kl 18:00 søndag 17.