Vi trenger bilder !!

Rekrutteringskampanje planlegges

Hei, alle flotte musikanter og alle minst like flotte foreldre!

Vi skal snart i gang med å markedsføre vårt vidunderlige korps og rekruttere nye musikanter og foreldre, som forhåpentligvis blir like flotte som dere (de har litt å leve opp til…). I den forbindelse vil vi gjerne lage en presentasjon til foreldremøtene på Bryn og Hammerbakken skole – og da trenger vi bilder!

Bilder fra korpstur, fra konserter, fra øvelser, av musikanter som tuller og tøyser sammen, fra busstur, av musikanter som bader (med, men kanskje helst uten instrumenter), musikanter med uniform og musikanter uten uniform (men helst med noe annet på seg), musikanter på løpetur (en kjapp fotograf kan ha fått knipset noe slikt), musikanter som spiser pizza, is, pasta, middag, godteri eller snegler, musikanter som ler og musikanter som smiler, musikanter i sol og musikanter i regn – og kanskje noen fikk et flott bilde av korpset med tordenskyen over konserten vår i Porec i fjor sommer? Og fra konserten i gruveåpningen? Og kanskje noen dansende tilskuere/tilhørere?
Og så er det helt toppers med noen bilder med foreldre på også – fra tur, loppemarked, øvelser, konserter, trommebæring, 17. mai – med og uten instrumenter, bunad, faner og flagg.

Som dere skjønner – vi er ute etter en viss variasjon i bildene…. Har du ett blinkskudd – send det til Ingvild. Har du mange blinkskudd, sender du disse også til Ingvild – men plukk gjerne ut maks fem-seks gode bilder.Jeg vil gjerne ha bildene så fort som mulig – det haster litt om vi skal komme i mål med bildeserien vår før foreldremøtene går av stabelen på Bryn og Hammerbakken.

Har du gode tips til oss som skal lage rekrutteringskampanjen? Kontakt Hilde (sekretær), Line (korpsleder i JK), Tore-dirigent eller undertegnede.

Vi krysser fingrene og venter i spenning!

MVH
På vegne av rekrutteringskomiteen,
Ingvild-styreleder
e-post: ingvild.amble.eriksen@gmail.com